Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter
Hitta en lägenhet i Blekinge län

Det finns 43 bostadsföretag i Blekinge län som håller på med lägenheter. De orter i Blekinge län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Karlskrona

Karlshamn

Ronneby

Hitta en lägenhet i Dalarnas län

Det finns 105 bostadsföretag i Dalarnas län som håller på med lägenheter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Dalarnas län är på:

Borlänge

Falun

Ludvika

Bra lägenhet i Gotland

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Gotland är 21 och de finns på olika orter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Gotlands län är på:

Visby

Klintehamn

Slite

Bra lägenhet i Gävleborg

Det finns 82 bostadsföretag i Gävleborgs län som håller på med lägenheter. De orter i Gävleborgs län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Gävle

Hudiksvall

Sandviken

Bra lägenhet i Hallands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Hallands län är 49 och de finns på olika orter. De orter i Hallands län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Halmstad

Kungsbacka

Varberg

Hitta en lägenhet i Jämtlands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Jämtlands län är 57 och de finns på olika orter. De orter i Jämtlands län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Östersund

Åre

Strömsund

Bra lägenhet i Jönköping län

Det finns 117 bostadsföretag i Jönköpings län som håller på med lägenheter. De orter i Jönköpings län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Jönköping

Tranås

Värnamo

Hitta en lägenhet i Kalmar län

Det finns 69 bostadsföretag i Kalmar län som håller på med lägenheter. De orter i Kalmar län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Kalmar

Oskarshamn

Västervik

Bra lägenhet i Kronoberg

Det finns 32 bostadsföretag i Kronobergs län som håller på med lägenheter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Kronobergs län är på:

Växjö

Ljungby

Alvesta

Bra lägenhet i Norrbottens län

Det finns 81 bostadsföretag i Norrbottens län som håller på med lägenheter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Norrbottens län är på:

Luleå

Boden

Kiruna

Hitta en lägenhet i Skåne län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Skåne är 509 och de finns på olika orter. De orter i Skåne län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Malmö

Helsingborg

Lund

Bra lägenhet i Stockholms län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Stockholms län är 980 och de finns på olika orter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Stockholms län är på:

Stockholm

Solna

NorrtäljeHitta en lägenhet i Södermanlands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Södermanlands län är 82 och de finns på olika orter. De orter i Södermanlands län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Eskilstuna

Nyköping

Strängnäs

Bra lägenhet i Uppsala län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Uppsala län är 151 och de finns på olika orter. De orter i Uppsala län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Uppsala

Enköping

Bålsta

Hitta en lägenhet i Värmlands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Värmland är 91 och de finns på olika orter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Värmlands län är på:

Karlstad

Kristinehamn

Arvika

Hitta en lägenhet i Västerbottens län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Västerbottens län är 72 och de finns på olika orter. De orter i Västerbottens län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Bra lägenhet i Västernorrlands län

Det finns 90 bostadsföretag i Västernorrlands län som håller på med lägenheter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Västernorrlands län är på:

Sundsvall

Örnsköldsvik

Timrå

Hitta en lägenhet i Västmanlands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Västmanland är 90 och de finns på olika orter. De orter i Västmanlands län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Västerås

Köping

Sala

Hitta en lägenhet i Västra Götalands län

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Västra Götaland är 532 och de finns på olika orter. De orter i Västra Götalands län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Göteborg

Västra Frölunda

Borås

Hitta en lägenhet i Örebro län

Det finns 91 bostadsföretag i Örebro län som håller på med lägenheter. De orter i Örebro län som har flest hyresvärdar och bostadsföretag som tillhandahåller lägenheter är.

Örebro

Karlskoga

Kopparberg

Bra lägenhet i Östergötland

Antalet hyresvärdar och bostadsföretag som kan hjälp dig med en lägenhet i Östergötland är 123 och de finns på olika orter. Där det finns flest bostagsbolag som kan erbjuder hyreslägenheter eller bostadsrättslägenheter i Östergötlands län är på:

Norrköping

Linköping

Motala