Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Värnamo

Lägenhet i Värnamo

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Värnamo och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Värnamo och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Värnamo kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Jönköping län och i Värnamo finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Värnamo går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Värnamo

Nivika Fastigheter AB

Värnanäs Bygget

HSB Göta

Växjövägen 36

Finnvedsbostäder AB

Sveavägen 1A

Bostadsrättsföreningen Spjutet

Enehagsvägen 8

Brf Hagegård i Lanna

Birger Jarlsgatan 31


Fler lägenheter och hyresvärdar i Värnamo

Brf Kärleken 5

Vallgatan 8

Värnabo Fastigheter AB

Ouchterlonygatan 16

Bostadsrättsföreningen Nya Högåkra

Högalidsgatan 4

Riksbyggen Brf Rörstorpshus 1

Smultronvägen 2