Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Sandviken

Lägenhet i Sandviken

Totalt finns det 8 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Sandviken och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Sandviken och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Sandviken kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Gävleborg och i Sandviken finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Sandviken går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Sandviken

Brf Dalslänningen

Hyttgatan 15A

811 30 Sandviken

Snickaren Bostadsrättsförening

Björkgatan 7

811 39 Sandviken

Allokton

Smultronbacken 14

811 37 Sandviken

Sandvikenhus AB

Sätragatan 66

811 53 Sandviken

Bostadsrättsföreningen Stensötan

Polhemsgatan 13A

811 60 Sandviken


Fler lägenheter och hyresvärdar i Sandviken

Brf Solberget

Solbergsvägen 1E

811 34 Sandviken

Brf Bulten

Hyttgatan 16

811 30 Sandviken

Brf Barrsätrahusen

Allévägen 1C

811 36 Sandviken