Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Karlshamn

Lägenhet i Karlshamn

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Karlshamn och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Karlshamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Karlshamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Blekinge och i Karlshamn finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Karlshamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Karlshamn

HSB Brf Aspen

Hunnemaravägen 24

Hsb Bostadsrättsförening Södertälje i Ka

Erik Dahlbergsvägen 47

Riksbyggen

Prästslättsvägen 6

Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus 6-7

Surbrunnsvägen 11

Brf Näktergalen

Varvsgatan 6


Fler lägenheter och hyresvärdar i Karlshamn

Riksbyggens Brf

Prästslättsvägen 30

Vattentorget Brf

Norra Fogdelyckegatan 16

Hsb:s Brf Stenhagen

Stenhagsvägen 38

Riksbyggens Bostadsrättsförening Karlshamnshus 5

Hunnemaravägen 35