Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Sävedalen

Lägenhet i Sävedalen

Totalt finns det 5 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Sävedalen och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Sävedalen och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Sävedalen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västra Götaland och i Sävedalen finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Sävedalen går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Sävedalen

Bostadsrättsföreningen Brattåskärr

Brattåskärrsvägen 161

433 64 Sävedalen

HSB Bostadsrättsförening Brolyckan Partille

Brolyckan 4

433 69 Sävedalen

SkandiaMäklarna

Göteborgsvägen 74

433 63 Sävedalen

Hsb Göteborgs Brf

Långåkern 15

433 65 Sävedalen

Bostadsrättsföreningen Bobäst 1

Göteborgsvägen 23

433 60 Sävedalen