Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Hisings Backa

Lägenhet i Hisings Backa

Totalt finns det 8 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Hisings Backa och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Hisings Backa och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Hisings Backa kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västra Götaland och i Hisings Backa finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Hisings Backa går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Hisings Backa

Riksbyggens Bostadsrättsförening Backa Bällskär

Poetgatan 16

422 55 Hisings Backa

Bostadsrättsföreningen Matrosen

Plockerotegatan 363

422 57 Hisings Backa

Bostadsrättsföreningen Smedensberg

Plockerotegatan 191

422 57 Hisings Backa

Riksbyggen Brf Sagogången

Sagogången 40

422 45 Hisings Backa

Riksbyggen BRF Blå staden

Övralidsgatan 23

422 47 Hisings Backa


Fler lägenheter och hyresvärdar i Hisings Backa

Göteborgs Egnahems AB

Sankt Jörgens Väg 2

422 49 Hisings Backa

Brf Göteborgshus 43

Poetgatan 1

422 55 Hisings Backa

Riksbyggens Brf Sagogången

Sagogången 10

422 45 Hisings Backa