Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Askim

Lägenhet i Askim

Totalt finns det 4 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Askim och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Askim och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Askim kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västra Götaland och i Askim finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Askim går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Askim

Willa Entreprenad AB

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim

HSB Bostadsrättsförening Askim Stom

Solarvsplan 38

436 43 Askim

A Dukat Fastighetsbyrå

Hantverksvägen 15

436 33 Askim

HSB Brf Vita Fläcken

Solarvsplan 21B

436 43 Askim