ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Lägenhet i Sala - Hitta en Lägenhet i Sala
Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Sala

Lägenhet i Sala

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Sala och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Sala och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Sala kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västmanland och i Sala finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Sala går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Sala

HSB Mälardalen

Trädgårdsgatan 24

733 31 Sala

Bfr Kalken 7

Gustaf Adolfsgatan 6A

733 38 Sala

Connbec Fastigheter AB

Aguéligatan 17

733 30 Sala

HSB:s Bostadsrättsförening Turbo

Turbogatan

733 34 Sala

Hsb Brf Gruvan

Brunnsgatan 2C

733 31 Sala


Fler lägenheter och hyresvärdar i Sala

Riksbyggen

Bergslagsgatan 7

733 32 Sala