Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Köping

Lägenhet i Köping

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Köping och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Köping och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Köping kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västmanland och i Köping finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Köping går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Köping

B.r.f. Skogsgläntan i Köping

Kihlmansgatan 22B

731 51 Köping

Riksbyggens Bostadsrät Nr 6

Bergslagsvägen 12A

731 32 Köping

Köpings Bostads AB KBAB

Sveavägen 18

731 32 Köping

Din Bostad

Tunadalsgatan 6

731 31 Köping

Senäte Fastigheter AB

Scheelegatan 7

731 32 Köping


Fler lägenheter och hyresvärdar i Köping

Riksbyggen

Mästaregatan 5

731 50 Köping

LiWi Förvaltning

Västra Långgatan 10

731 30 Köping

Hsb Brf Dybecksgården

Ringvägen 51C

731 40 Köping

HSB Mälardalen

Sjötullsvägen 7

731 36 Köping