Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Timrå

Lägenhet i Timrå

Totalt finns det 10 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Timrå och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Timrå och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Timrå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västernorrland och i Timrå finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Timrå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Timrå

Bostadsrättsföreningen Grankotten

Morkullevägen 7

Bostadsrättsföreningen Vivstanäs

Mellangatan 32

Timråbo AB

Köpmangatan 31

Hsb:s Bfr Ströget i Timrå

Köpmangatan 34D

Hsb:s Brf Ströget i Timrå

Köpmangatan 34A


Fler lägenheter och hyresvärdar i Timrå

HSB:s Bostadsrättsförening Ströget i Timrå

Köpmangatan 34

Bostadsrättsföreningen Näsberget

Näsbergsvägen 23

Bostadsrättsföreningen Örnen

Kungsvägen 123

Bostadsrättsföreningen Framnäs

Stationsgatan 8F

Bostadsrättsföreningen Tallbacken

Bovägen 10L