Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kvissleby

Lägenhet i Kvissleby

Totalt finns det 4 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kvissleby och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kvissleby och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kvissleby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västernorrland och i Kvissleby finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kvissleby går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kvissleby

Bostadsrättsföreningen Ljungå

Bryggaregränd 5C

862 31 Kvissleby

Brf Roddaren

Snickargränd 4C

862 31 Kvissleby

Nolby Bygg AB

Lunavägen 8

862 32 Kvissleby

Bostadsrättsföreningen Nivrena

Älvgatan 12

862 31 Kvissleby