Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Härnösand

Lägenhet i Härnösand

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Härnösand och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Härnösand och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Härnösand kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Västernorrland och i Härnösand finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Härnösand går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Härnösand

Bostadsrättsföreningen Kandidaten

Seminariegatan 9A

Brf Briggen

Eriksbergsgränd 5C

Bostadsrättsföreningen Kantorn

Hovsgatan 15B

Bostadsrättsföreningen Assessorn

Brunnshusgatan 31A

Bostadsrättsföreningen Ribbstolen

Theodor Hellmans Väg 80


Fler lägenheter och hyresvärdar i Härnösand

Bostadsrättsföreningen Fyren

Västra Ringvägen 128

Br.föreningen Koltrasten

Koltrastvägen 160B

Riksbyggens Bostadsrättsförening Nr 3

Strengbergsgatan 36B

Calle & Co

Storgatan 8