Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kristinehamn

Lägenhet i Kristinehamn

Totalt finns det 8 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kristinehamn och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kristinehamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kristinehamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Värmland och i Kristinehamn finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kristinehamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kristinehamn

Riksbyggen

Bojortgatan 2

681 30 Kristinehamn

Hsb Brf Sanna 1

Sannagatan 50A

681 54 Kristinehamn

Hsb:s Brf Repslagarbanan

Spelmansgatan 51

681 50 Kristinehamn

Albér Fastigheter

Norra Staketgatan 15

681 30 Kristinehamn

Bostadsrättsföreningen Stenstaliden

Stenstaliden 4A

681 36 Kristinehamn


Fler lägenheter och hyresvärdar i Kristinehamn

Hsb:s Brf Irisdal

Södra Ringvägen 46B

681 40 Kristinehamn

Hsb Bostadsrättsförening Capella i Kristinehamn

Spelmansgatan 30

681 31 Kristinehamn

Kristinehamnsbostäder

Södra Staketgatan 10C

681 40 Kristinehamn