Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Vendelsö

Lägenhet i Vendelsö

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Vendelsö och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Vendelsö och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Vendelsö kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Vendelsö finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Vendelsö går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Vendelsö

Liljestrand Fastigheter AB

Lärjungevägen 4

136 69 Vendelsö

Bostadsrättsföreningen Lärjungen i Mårtensberg

Vendelsömalmsvägen 104

136 69 Vendelsö

SkandiaMäklarna

Lärjungevägen 6

136 69 Vendelsö

Bostadsrättsföreningen Vendelsömalm

Lorensbergsvägen 1

136 69 Vendelsö

Brf Albatrossen

Albatrossvägen 68

136 66 Vendelsö


Fler lägenheter och hyresvärdar i Vendelsö

Riksbyggen Brf Fredriksberg

Söderbytorpsgatan 12

136 67 Vendelsö