Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter





Lägenhet i Vaxholm

Lägenhet i Vaxholm

Totalt finns det 5 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Vaxholm och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Vaxholm och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Vaxholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Vaxholm finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.




I Vaxholm går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Vaxholm

Bostadsrättsföreningen Vaxholms Centrum Nr 1

Söderhamnen 4

185 31 Vaxholm

Bostadsrättsföreningen Parken 3

Rosenbergsgatan 9

185 31 Vaxholm

Bostadsrättsföreningen Timmermannen 13

Soldatgatan 15

185 34 Vaxholm

Svensk Fastighetsförmedling

Hamngatan 12

185 32 Vaxholm

Bostadsrättsföreningen Kullaskogsdalen

Kullasundsvägen 39B

185 37 Vaxholm