Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Västerhaninge

Lägenhet i Västerhaninge

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Västerhaninge och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Västerhaninge och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Västerhaninge kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Västerhaninge finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Västerhaninge går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Västerhaninge

Adriana Fastighetsservice AB

Kyrkvägen 4

137 38 Västerhaninge

Hsb Bostadsrättsförening Ribby i Västerhaninge

Ribbyvägen 2

137 41 Västerhaninge

H S B Bostadsrättsförening Berget

Huggarvägen 38

137 40 Västerhaninge

Hyresgästföreningen i Åbylund

Åbylundsvägen 323

137 32 Västerhaninge

Bostadsrättsföreningen Åbygårdarna

Ringvägen 58

137 31 Västerhaninge


Fler lägenheter och hyresvärdar i Västerhaninge

Hsb:s Brf Ribbyberg

Solhemsvägen 17

137 40 Västerhaninge