Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Vällingby

Lägenhet i Vällingby

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Vällingby och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Vällingby och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Vällingby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Vällingby finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Vällingby går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Vällingby

Brf Kapprocken

Kirunagatan 30

Bostadsrättsförening Kapprocken

Kirunagatan 84B

Svenska Bostäder AB

Vällingbyplan 2

Ekenman Fastighet AB

Siktgatan 1

Brf Kapprocken

Kirunagatan 32


Fler lägenheter och hyresvärdar i Vällingby

Svensk Fastighetsförmedling

Vällingby Torg 31

Brf Kapprocken

Abiskovägen 6

ECS Förvaltning

Skattegårdsvägen 234

Bostadsrättsföreningen Blocket

Burträskgatan 5

Svenska Mäklarhuset Vällingby / Hässelby

Årevägen 25


Ännu flera lägenhetet i Vällingby

Brf Fornkullen

Jämtlandsgatan 152