Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Trångsund

Lägenhet i Trångsund

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Trångsund och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Trångsund och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Trångsund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Trångsund finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Trångsund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Trångsund

Bostadsrättsföreningen Husbonden i Trångsund

Trångsundstorget 1

142 60 Trångsund

HSB Bostadsrättsförening

Tornslingan 33

142 61 Trångsund

HSB Bostadsrättsförening

Tornslingan 44

142 61 Trångsund

SkandiaMäklarna

Trångsundstorget 9

142 60 Trångsund

Bostadsrättsföreningen Tempeltornet

Tornslingan 43

142 61 Trångsund


Fler lägenheter och hyresvärdar i Trångsund

Bostadsrättsföreningen Löparen Nr 3

Tornslingan 25

142 61 Trångsund