Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Spånga

Lägenhet i Spånga

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Spånga och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Spånga och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Spånga kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Spånga finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Spånga går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Spånga

Bostadsrättsföreningen Äpplet

Bärkingeplan 10

163 66 Spånga

Brf Eken Nr 23

Rissnavägen 59

163 42 Spånga

Idun Bostadsrättsförening Nr 1

Rissnavägen 71

163 42 Spånga

Erland, Bostadsrättsföreningen H S B

Dagsverksvägen 219

163 55 Spånga

Hsb Brf Gunilla i Sthlm

Erik Tegels Väg 23

163 40 Spånga


Fler lägenheter och hyresvärdar i Spånga

Riksbyggens Bostadsrättsförening

Svinningegränd 13

163 61 Spånga

Bostadsrättsföreningen Solängen

Bennebolsgatan 8

163 50 Spånga