Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Sköndal

Lägenhet i Sköndal

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Sköndal och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Sköndal och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Sköndal kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Sköndal finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Sköndal går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Sköndal

Bostadsrättsföreningen Dopfunten

Sköndalsvägen 88

128 68 Sköndal

HSB Bostadsrättsförening Vetebrödet i Stockholm

Bengt Bagares Gränd 16

128 66 Sköndal

Hsb Brf Rosenbrödet

Bagarfruvägen 87

128 66 Sköndal

Sköndals Bostadsrättsförening HSB

Kubbegatan 59

128 67 Sköndal

Hsb Bostadsrättsförening Stocken i Stock

Dalbobranten 31

128 68 Sköndal


Fler lägenheter och hyresvärdar i Sköndal

Bostadsrättsföreningen Eken Nr 25

Sköndalsvägen 100

128 68 Sköndal

Offergärden Bostadsrättsförening

Sköndalsvägen 108

128 68 Sköndal