Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Märsta

Lägenhet i Märsta

Totalt finns det 10 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Märsta och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Märsta och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Märsta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Märsta finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Märsta går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Märsta

Sigtunahem AB

Stationsgatan 6

Bostadsrättsförening Aspen HSB

Tingvallavägen 80-88

Bostadsrättföreningen Västra Galaxen 1

Merkurigatan 70

Bostadsrättsföreningen Tallen

Baldergatan 16

Graflunds

Tingvallavägen 9M


Fler lägenheter och hyresvärdar i Märsta

Svensk Fastighetsförmedling AB

Nymärstagatan

Bostadsrättsföreningen Husby

Dalgatan 7

Brf Södergatan Lindon Gustafsson

Södergatan 9B

Märstahus 1 BRF

Frejgatan 53

Brf Oden

Stationsgatan 23C