Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kungsängen

Lägenhet i Kungsängen

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kungsängen och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kungsängen och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kungsängen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Kungsängen finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kungsängen går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kungsängen

Bostadsrättsföreningen Repslagaren

Melofonstigen 8

Bostadsrättsföreningen Draken 12

Sven Beckmans Väg 17

Bostadsrättsföreningen Branten

Tallrisvägen 4

Bostadrättsföreningen Ekhammar i Upplands-Bro

Björnbärsstigen 26

Bostadsrättsföreningen Tibbleviken

Prästhagsvägen 25A


Fler lägenheter och hyresvärdar i Kungsängen

Hsbs Brf Furuhällshöjden i Upplands-Bro

Furuhällsvägen 2B

Svenska Mäklarhuset Kungsängen

Torget 2A

HSB

Tibble Torg 3

Bostadsrättsföreningen Svartviken

Kungsvägen 6C

Hsb:s Brf Vinbäret Nr 324

Tibble Torg 5


Ännu flera lägenhetet i Kungsängen

SkandiaMäklarna

Energivägen 2