Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kista

Lägenhet i Kista

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kista och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kista och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kista kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Kista finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kista går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kista

Hsb: Bostadsrättsf.porkala

Sibeliusgången 32

Hsb Brf Pargas i

Mariehamnsgatan 26

Brf Ny-Stad

Nystadsgatan 14

Brf Kista Ängar 2

Hillerödsgränd 3

Bostadsrättsförening Fanö

Sorögatan 45


Fler lägenheter och hyresvärdar i Kista

Bostadsrättsföreningen Husby nr 1

Stavangergatan 18

Bostadsrättsföreningen Kotkagatan

Kotkagatan 17

Hsb:s Bostadsrättsförening Akallahöjden

Pargasgatan 27

Hsb Brf Björnö i Sthlm

Helsingörsgatan 38

Bostadsrättsföreningen Lofoten

Lofotengatan 16


Ännu flera lägenhetet i Kista

Svensk Fastighetsförmedling

Kistagången