Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Johanneshov

Lägenhet i Johanneshov

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Johanneshov och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Johanneshov och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Johanneshov kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Johanneshov finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Johanneshov går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Johanneshov

Bostadsrättsföreningen Ekbacksskolan

Svedalavägen 12

Svenska Mäklarhuset

Finn Malmgrens Väg 9

Hsb:s Bostadsrättsför Etsningen i Stockholm

Etsarvägen 2

Brf Harkranken

Kalmgatan 39

Bostadsrättsföreningen Pennteckningen 1

Gullmarsvägen 8


Fler lägenheter och hyresvärdar i Johanneshov

Bostadsrättsföreningen Paternoster

Paternostervägen 32

Svensk Fastighetsförmedling

Finn Malmgrens Plan 5-7

Åkerlunds Fastighetsservice AB

Kärrtorpsvägen 73

Brf Härden 107

Skarabacken 13