Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Hässelby

Lägenhet i Hässelby

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Hässelby och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Hässelby och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Hässelby kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Hässelby finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Hässelby går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Hässelby

Maltesholm Bostadsrättsföreningen

Maltesholmsvägen 182

165 62 Hässelby

Hsb:s Brf Taklisten

Astrakangatan 2

165 52 Hässelby

Bostadsrättsföreningen Tapetrabatten 3

Loviselundsvägen 19

165 59 Hässelby

Bostadsrättsföreningen Malmkronan

Krikongränd 2

165 60 Hässelby

Brf Skuggviolen 1

Glädjevägen 8

165 75 Hässelby


Fler lägenheter och hyresvärdar i Hässelby

Brf Knäroten

Snödroppsgränd 40

165 74 Hässelby