Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Farsta

Lägenhet i Farsta

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Farsta och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Farsta och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Farsta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Farsta finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Farsta går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Farsta

HSB Bostadsrättsförening Hjälmö

Farstavägen 87

Bostadsrättsföreningen Vindö

Torsbygatan 38

Svensk Fastighetsförmedling

Farstavägen 103

HSB:s Brf Kråkskär i Stockholm

Larsbodavägen 46

Bostadsrättsföreningen Härden 106

Lysviksgatan 41


Fler lägenheter och hyresvärdar i Farsta

Bostadsrättsföreningen HSB Lurö

Ölmevägen 26

HSB Bostadsrättsförening Lurö

Ölmevägen 16

Skarpö, Bostadsrättsföreningen H S B

Ekshäradsgatan 87

Brf. Adelsö 2

Filipstadsbacken 56

Riksbyggens Bostadsrättsförening Ågesta Broväg

Larsbodavägen 110


Ännu flera lägenhetet i Farsta

Brf Björkö 3

Filipstadsbacken 20