Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Enskede

Lägenhet i Enskede

Totalt finns det 8 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Enskede och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Enskede och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Enskede kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Enskede finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Enskede går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Enskede

Svensk Fastighetsförmedling

Stora Gungans Väg 11

122 31 Enskede

Bostadsrättsföreningen Gamlebo

Tussmötevägen 192

122 64 Enskede

Svensk Fastighetsförmedling

Herrhagsvägen 98

122 60 Enskede

Brf Majroparken Nr 1

Majrovägen

122 49 Enskede

Bostadsrättsföreningen Palsternackan

Handelsvägen 96

122 38 Enskede


Fler lägenheter och hyresvärdar i Enskede

Hsb Brf Stureby

Skönviksvägen 275

122 66 Enskede

Bostadsrättsföreningen Stockholmshus nr 11

Bordsvägen 54

122 46 Enskede

Brf Spånet

Victor Balcks Väg 194

122 44 Enskede