Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Bandhagen

Lägenhet i Bandhagen

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Bandhagen och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Bandhagen och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Bandhagen kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Bandhagen finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Bandhagen går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Bandhagen

HSB Bostadsrättsförening Vårsådden

Fjugestagränd 7

Brf Dörrhaken 1

Vintrosagatan 56

Brf Närbilden

Harpsundsvägen 59

Växthuset Utveckling AB

Kvarntorpsgränd 8

Hsb Brf Magelungen

Skebokvarnsvägen 265


Fler lägenheter och hyresvärdar i Bandhagen

Brf Tegelstapeln Nr 4

Sjösavägen 99

Bostadsrättsföreningen Dörrhaken

Vintrosagatan 58

Hsb Brf Dammen

Bäverdammsgränd 80

Bostadsrättsförening Lerlåset

Lerbäcksgränd 13

Ringlåset, B R F

Vedevågslingan 34


Ännu flera lägenhetet i Bandhagen

Brf Älvsjöbadet Nr 1

Lillhagsvägen 36