Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Årsta

Lägenhet i Årsta

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Årsta och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Årsta och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Årsta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Årsta finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Årsta går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Årsta

Vänern, Bostadsrättsföreningen H S B

Skagersvägen 11

Bostadsrättsföreningen Närdingen 1

Sköntorpsvägen 115

Bostadsrättsföreningen Årsta Torg 1

Hjälmarsvägen 24B

Bostadsrättsföreningen Eken 22

Sköntorpsvägen 1

Bostadsrättsföreningen Örsbaken 2

Borensvägen 37


Fler lägenheter och hyresvärdar i Årsta

Brf Asplången 1 i Stockholm

Sandfjärdsgatan 10

HSB Bostadsrättsförening Björklången

Sandfjärdsgatan 23

Riksbyggen Brf Sthlms Hus 18

Sandfjärdsgatan 134

Svensk Fastighetsförmedling

Hjälmarsvägen 31