Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Åkersberga

Lägenhet i Åkersberga

Totalt finns det 5 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Åkersberga och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Åkersberga och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Åkersberga kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Stockholms län och i Åkersberga finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Åkersberga går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Åkersberga

Hsb:s Brf Städet 2 i Åkersberga

Hackstavägen 16C

184 31 Åkersberga

SkandiaMäklarna

Muskötvägen 20

184 60 Åkersberga

Svensk Fastighetsförmedling

Storängstorget 30

184 30 Åkersberga

Armada Fastighets AB

Hackstavägen 22

184 31 Åkersberga

Bostadsrättsföreningen, Söraparken

Luffarbacken 8

184 39 Åkersberga