Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Strängnäs

Lägenhet i Strängnäs

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Strängnäs och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Strängnäs och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Strängnäs kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Södermanland och i Strängnäs finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Strängnäs går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Strängnäs

Bostadsrättsföreningen Lektorn

Vitalisvägen 2B

645 32 Strängnäs

Bostadsrättsföreningen Semaforen 2

Nygatan 20

645 31 Strängnäs

Mäklarhuset

Källgatan 4

645 31 Strängnäs

SkandiaMäklarna

Järnvägsgatan 7

645 31 Strängnäs

Bostadsrättsföreningen Skogvaktaren

Larslundavägen 10

645 32 Strängnäs


Fler lägenheter och hyresvärdar i Strängnäs

Gunnar Graflunds Fastighets AB

Vallbyvägen 13

645 42 Strängnäs

Graflunds

Nygatan 1

645 31 Strängnäs

Bostadsrättsföreningen Kungsfågeln

Hästskovägen 9

645 42 Strängnäs

ESSWEGE Fastigheter AB

Sundbyvägen 8

645 51 Strängnäs