Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Oxelösund

Lägenhet i Oxelösund

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Oxelösund och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Oxelösund och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Oxelösund kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Södermanland och i Oxelösund finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Oxelösund går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Oxelösund

Kustbostäder i Oxelösund AB

Sjögatan 28

Bostadsrättsföreningen Urberget 1

Motorbåtsvägen 6

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösu

Hagvägen 11

Bostadsrättsföreningen Harsyran i Oxelösund

Frösängsvägen 78

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oxelösundshus Nr 3

Sjögatan 6


Fler lägenheter och hyresvärdar i Oxelösund

Bostadsrättsföreningen Snickargården

Föreningsgatan 30

Brf Furan

Trädgårdsgatan 11