Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Katrineholm

Lägenhet i Katrineholm

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Katrineholm och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Katrineholm och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Katrineholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Södermanland och i Katrineholm finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Katrineholm går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Katrineholm

Arbikus Fastigheter AB

Stallgatan 1

Fastighets AB LE Lundberg

Djulögatan 35

Hsb Södermanlands Län

Linnévägen 42

Tegelstaden Bygg AB

Floragatan 9

Bostadsrättsföreningen Björken Nr 2

Storgatan 14B


Fler lägenheter och hyresvärdar i Katrineholm

Katrineholms Fastighets AB, KFAB

Djulögatan 29