Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Oxie

Lägenhet i Oxie

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Oxie och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Oxie och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Oxie kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Skåne och i Oxie finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Oxie går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Oxie

Bostadsrättsföreningen Linnéa

Råtegelvägen 96

238 39 Oxie

H S B:s Bostadsrättsförening Marietorp i Malmö

Keramikvägen 51

238 40 Oxie

Riksbyggens Bostadsrättsförening Malmöhus 45

Murtegelvägen 121

238 30 Oxie

Tegger Gruppen AB

Glostorpsvägen 2

238 41 Oxie

H S B:s Bostadsrättsförening Oxievång i Malmö

Tegelbruksvägen 167

238 39 Oxie


Fler lägenheter och hyresvärdar i Oxie

Oxiegården i Oxie, Bostadsrättsföreningen

Stensåkervägen 306

238 33 Oxie

H S B:s Bostadsrättsförening Dalgården i Malmö

Keramikvägen 2

238 40 Oxie