Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Limhamn

Lägenhet i Limhamn

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Limhamn och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Limhamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Limhamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Skåne och i Limhamn finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Limhamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Limhamn

HSB Bostadsrättsförening Sundsterrassen

Lotsgatan 2

Hsb Bostadsrättsförening Ärlan i Malmö

Östra Bernadottesgatan 39

Brf Sälgen i Malmö

Grönalundsgatan 7A

H S B:s Bostadsrättsförening Ramen

Grönalundsgatan 26

Bostadsrättsföreningen Vindrosen

Båtbyggaregatan 160


Fler lägenheter och hyresvärdar i Limhamn

Vessinge Fastigheter AB

Linnégatan 49

Victoria Park AB

Krossverksgatan 7B

Bredablick Förvaltning

Linnégatan 49

Brf Bostadsrättsförening Rosenvång 1 i Malmö

Sveagatan 103A