Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Hässleholm

Lägenhet i Hässleholm

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Hässleholm och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Hässleholm och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Hässleholm kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Skåne och i Hässleholm finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Hässleholm går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Hässleholm

Hässleholmsbyggen AB

Röingegatan 38

Riksbyggens Bostadsrättsförening Hässleholmshus Nr 6

Backsläntsgatan 7C

Riksbyggen

Västertorg 1

Riksbyggens Bostadsrättsförening Hässleholmshus Nr 3

Bergsgatan 7A

Cautioner AB

Finjagatan 6


Fler lägenheter och hyresvärdar i Hässleholm

Riksbyggens Bostadsrättsförening Hässleholmshus nr 2

Gethornskroken 15A

Brinova Fastigheter AB

Löjtnant Granlunds Väg 2

SkandiaMäklarna

Lövgatan 1

Norén Fastigheter AB

Frykholmsgatan 1