Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Piteå

Lägenhet i Piteå

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Piteå och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Piteå och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Piteå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Norrbotten och i Piteå finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Piteå går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Piteå

PiteBo AB

Hamngatan 40

Fastighets AB Rawi

Bryggargatan 14

AKW Fastigheter AB

Nygatan 48

H S B:s Bostadsrättsförening Chauffören

Åkargatan 2B

Riksbyggen

Persgatan 11B


Fler lägenheter och hyresvärdar i Piteå

Affärsfastigheter i Haparanda AB

Lärargatan 15