Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kiruna

Lägenhet i Kiruna

Totalt finns det 10 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kiruna och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kiruna och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Norrbotten och i Kiruna finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kiruna går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kiruna

Bostadsrättsföreningen Porfyren

Porfyrvägen 6

Kirunabostäder AB

Gruvvägen 3

Fastighets AB Malmfälten

Bromsgatan 12

Riksbyggen

Hjalmar Lundbohmsvägen 45

Bostadsrättsföreningen Karlavagnen

Kyrkogatan 36G


Fler lägenheter och hyresvärdar i Kiruna

Bostadsrättsföreningen Kirunahus Nr 5

Steinholtzgatan 14

Bostadsrättsföreningen Ortdrivaren

Seger Svanbergsgatan 9

Hsb Bostadsrättsförening Borraren

Steinholtzgatan 25

Bostadsrättsföreningen Sandstensberget

Gruvvägen 20

Bostadsrättsföreningen Fjället i Kiruna

Lappgatan 3