Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Västervik

Lägenhet i Västervik

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Västervik och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Västervik och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Västervik kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Kalmar län och i Västervik finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Västervik går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Västervik

Gertrudsvik Fastighets AB

Norra Vägen

Bostadsrättsföreningen Motorn Nr 19

Norra Bangatan 10A

H S B:s Bostadsrättsförening Mistluren

Östersjövägen 38

Riksbyggens Bostadsrättsförening Tändstickskajen

Tändsticksbryggan 2A

Västerviks Bostads AB, Bostadsbolaget

Spötorget 1


Fler lägenheter och hyresvärdar i Västervik

Fogelvik Estate AB

Albert Tengers Väg 55

Bostadsrättsföreningen Grepen

Stora Trädgårdsgatan 44