Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Oskarshamn

Lägenhet i Oskarshamn

Totalt finns det 10 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Oskarshamn och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Oskarshamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Oskarshamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Kalmar län och i Oskarshamn finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Oskarshamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Oskarshamn

Kuststaden Fastigheter

Garvaregatan 6

HSB Sydost

Köpmangatan 22

Bostadsrättsföreningen Stentrasten 2

Hantverksgatan 33

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oskarshamnshus Nr 2

Norrbackavägen 8

HSB Bostadsrättsförening Norrtorn 2

Norrtornsvägen 23


Fler lägenheter och hyresvärdar i Oskarshamn

Byggebo AB

Postmästaregatan 18

Brf Stentrasten 1

Hantverksgatan 19

HSB Bostadsrättsförening Pandora

Kyrkogårdsgatan 14A

Riksbyggens Bostadsrättsförening Oskarshamnshus Nr 1

Ugglevägen 14A

Bolunden Fastighets AB

Hamngatan 6B