Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Nybro

Lägenhet i Nybro

Totalt finns det 5 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Nybro och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Nybro och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Nybro kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Kalmar län och i Nybro finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Nybro går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Nybro

Agona Fastigheter AB

Gamla Stationsgatan 7B

382 30 Nybro

Fastiny Förvaltning AB

Pukebergsgatan 9

382 34 Nybro

NBAB, Nybro Bostads AB

Grönadalsgatan 3

382 44 Nybro

Riksbyggens Bostadsrättsförening

Norra Långgatan 27A

382 35 Nybro

HSB Sydost

Joelsgatan 16

382 34 Nybro