Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Vetlanda

Lägenhet i Vetlanda

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Vetlanda och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Vetlanda och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Vetlanda kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Jönköping län och i Vetlanda finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Vetlanda går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Vetlanda

HSB Göta

Storgatan 34D

Hsb:s Bostadsrättsförening Mården i Vetlanda

Storgatan 47A

Witalabostäder AB

Storgatan 7A

Hsb:s Brf Mellangården

Hagmarksvägen 68

Tomaslunden, Bostadsrättsföreningen

Nyhagsgatan 3A


Fler lägenheter och hyresvärdar i Vetlanda

Tordyveln, Bostadsrättsföreningen

Skånegatan 7