Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Tranås

Lägenhet i Tranås

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Tranås och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Tranås och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Tranås kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Jönköping län och i Tranås finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Tranås går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Tranås

Örnen Fastigheter AB

Vasagatan 6

573 31 Tranås

Tranåsbostäder, AB

Piratens Gata 1

573 31 Tranås

PF Fastighetsservice AB

Vasagatan 6

573 31 Tranås

Bostadsrättsföreningen Guldet i Tranås

Tingsvägen 1A

573 35 Tranås

Din Bostad

Storgatan 51

573 32 Tranås


Fler lägenheter och hyresvärdar i Tranås

HSB:s brf Rubinen

Östra Bergsgatan 8A

573 36 Tranås

HSB Göta

Tranåskvarnsgatan 6A

573 33 Tranås

Locellus Fastigheter

Storgatan 41

573 32 Tranås

Trabo Fastigheter AB

Vasagatan 13

573 31 Tranås