Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Åre

Lägenhet i Åre

Totalt finns det 11 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Åre och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Åre och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Åre kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Jämtland och i Åre finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Åre går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Åre

Bostadsrättsföreningen Åregårdarna

Torget

TOTT Hotell Åre AB

Tottvägen 111

Gästhuset i Åre

Mörviksvägen 12

Bostadsrättsföreningen Åre Parken

Parkvägen 3

Fastighets AB Bubblan i Åre

Årevägen 76


Fler lägenheter och hyresvärdar i Åre

Mårtenlien AB

Årevägen 170

Bysshuset i Åre

Årevägen 125

Bostadsrättsföreningen Freestyle i Åre

Stationsvägen 27

Bostadsrättsföreningen Belwoby

Slalomsvängen

Åreskutan.se

Årevägen 173


Ännu flera lägenhetet i Åre

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Årevägen 127