Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Kungsbacka

Lägenhet i Kungsbacka

Totalt finns det 9 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Kungsbacka och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Kungsbacka och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Kungsbacka kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Halland och i Kungsbacka finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Kungsbacka går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Kungsbacka

ERA SM-Fastigheter i Kungsbacka

Vallgatan 1A

HSB Bostadsrättsförening Gårdskulla

Gårdskullavägen 37A

Eksta Bostads AB

Hammargårdsvägen 14

Trollängen Bostads AB

Energigatan 3

Bostadsrättsföreningen Signeskulle

Hälsogränden 20


Fler lägenheter och hyresvärdar i Kungsbacka

Bostadsrättsföreningen Bra Boende Nr 15

Storgatan 28

Hsb Bostadsrättsförening Rosen i Kungsba

Rosengatan 70

Rydia Konsult

Håkansgårdsgatan 129

HSB Bostadsrättsförening Bananen

Rosengatan 10