Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Söderhamn

Lägenhet i Söderhamn

Totalt finns det 7 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Söderhamn och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Söderhamn och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Söderhamn kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Gävleborg och i Söderhamn finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Söderhamn går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Söderhamn

Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 4

Ringvägen 9E

826 50 Söderhamn

Faxeholmen AB

Humlegårdsgatan 2

826 30 Söderhamn

Husö Fastighets AB

Södra Hamngatan 34

826 50 Söderhamn

Olam AB

Åsgatan 7

826 31 Söderhamn

Bostadsrättsföreningen Lästen

Köpmangatan 33B

826 30 Söderhamn


Fler lägenheter och hyresvärdar i Söderhamn

Fastighetssnabben Hälsingland AB

Granvägen 1

826 35 Söderhamn

Söderhamns Industrihus AB

Kyrkogatan 16

826 32 Söderhamn