Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Mora

Lägenhet i Mora

Totalt finns det 5 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Mora och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Mora och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Mora kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Dalarna och i Mora finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Mora går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Mora

Bostadsrättsförening Mora 1

Tomtebovägen 14A

792 34 Mora

Nils Skoglund AB

Strandgatan 8

792 30 Mora

Diös Fastigheter AB

Kyrkogatan 22

792 30 Mora

Förvaltningsteamet Abrahamsson & Näs

Vasagatan 32

792 32 Mora

Morastrand AB

Brudtallsvägen 3

792 32 Mora