Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Avesta

Lägenhet i Avesta

Totalt finns det 6 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Avesta och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Avesta och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Avesta kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Dalarna och i Avesta finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Avesta går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Avesta

Bostadsrättsföreningarna Gullvivan o. Strået

Axel Johnsons Väg 87

Bolunden i Avesta AB

Eriksgatan 26C

Riksbyggen

Koppardalsvägen 38

Bostadsrättsföreningen Uven

Mattsbogatan 20C

Bostadsrättsför Gärdeshus

Myrgatan 38D


Fler lägenheter och hyresvärdar i Avesta

Gamla Byn

Corneliusgatan 15