Lägenhet - Mer detaljer om olika typer av Lägenheter

Lägenhet i Gällivare

Lägenhet i Gällivare

Totalt finns det 4 bostadsföretag som kanske kan hjälpa dig med en lägenhet i Gällivare och många av dessa företag är hyresvärdar med många bra lägenheter inom sitt ansvar. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra lägenhet i Gällivare och dessutom kan priserna variera mycket. Det är bra om någon man känner kan rekommendera en ledig lägenhet eller lägga ett gott ord för dig tull hyresvärden. Information och omdöme och de som hyr ut lägenheter i Gällivare kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det i Norrbotten och i Gällivare finns många som håller på med lägenheter eller kan hjälpa dig att fixa till lägenheten kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande vilken typ av lägenhet eller tjänst de kan erbjuda. Innan du ringer till en som håller på med lägenheter bör du ha en idé om vad du vill ha för typ av boende så att du kan specificera dina önskemål i detalj. Viss information kan du få om lediga lägenheter på olika bostadsförmedlingars hemsidor.
I Gällivare går det lättast att komma i kontakt med någon duktigt som erbjuder lägenheter genom att kolla med något företag nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla lägenheterna och bostadsföretagen i Gällivare

Riksbyggen

Lasarettsgatan 22

982 32 Gällivare

Hemåt Fastigheter Gällivare

Malmbergsvägen 2

982 31 Gällivare

Riksbyggens Bostadsrättsförening Fjällnäs

Fjällnäsgränd 31

982 39 Gällivare

TOPbostäder AB

Föreningsgatan 4

982 31 Gällivare